Residència a Tägermoos

La proposta per al conjunt residencial Tägermoos es basa en una disposició d’apartaments en L que es relacionen amb l’espai comú exterior per una sèrie de terrasses-llotja que singularitzen el conjunt alhora que permeten l’adaptació geogràfica de l’edificació amb la parcel·la, la qual un desnivell d’uns 9 metres.

EMPLAÇAMENT

En el conjunt residencial, els apartaments es disposen repartits en cinc plantes i comunicats per dos nuclis d’escales i dos ascensors. La idea constructiva és una envolupant tèrmica amb llotges exteriors per als usuaris, les quals al seu torn estan protegides amb vidres correders que permeten l’adaptació al clima segons l’època de l’any i funcionen com a regulador ambiental. Afavoreixen una vida relacionada amb l’exterior, les vistes i l’aire lliure als residents. Aquestes llotges donen el caràcter a la resta de façanes de l’edifici, que combina la barana metàl·lica de barrons de diferents diàmetres amb alguns plafons de fusta.

PLANTA BAIXA

PLANTES -1, 1, 2 3 i 4

TIPOLOGIES

ALÇATS I SECCIONS