Mamen Domingo¡!Ernest Ferré

Arquitectura amb expressió plàstica, artística i literària

La nostra història

o el perquè de tot plegat

Ens vam conèixer a la universtitat i tot i tenir caràcters molt diferents, a l’hora de formar un tàndem vam descobrir que aquestes diferències sumaven i dotaven la nostra obra d’una singularitat especial. La nostra manera de fer acostuma a basar-se en un concepte generador del contingut del projecte i unes idees específiques que ens inpiren a l’hora d’executar-lo per descobrir la forma definitiva del projecte.

Projecte Domingo Ferré a Vilaseca
La nostra visió

una mirada polièdrica

Entenem l’arquitectura com una eina per canviar el món i ajudar a millorar-lo. A través de l’arquitectura intentem que la nostra obra, els nostres edificis transmetin emocions i es converteixin en una referència o un símbol per a la societat que els utilitza.

La nostra manera de fer i entendre l’arquitectura ens ha permès convertir molts somnis en realitat -grans i petits- que han sortit del nostre imaginari. I és que si pots construir a gran escala edificis públics, és un privilegi i si ho fas per a un client particular és un plaer crear espais i objectes únics per a ell.

El moll de l'ós

L’equip que des de 1992 formem Mamen Domingo i Ernest Ferré va més enllà d’un tàndem.  Respon amb una qualitat excel·lent a qualsevol repte. La professionalitat i compromís amb els projectes i clients garanteixen un seguiment particular com a creadors, així com la participació de tècnics especialitzats durant cada etapa del projecte.

Fotografia de Mamen Domingo

Mamen Domingo

Arquitecta

De petita m’encantava la idea que els arquitectes construïen el món i les ciutats i a casa tothom admirava el món del disseny.

Sóc Arquitecta Superior per l’Escola Superior d’Arquitectura de Barcelona (ETSAB-UPC), on també hi dono classes. He estat també Visiting Professor a l’Escola Politècnica de Zuric (ETH), professora a l’Escola Tècnica Superior de Camins, Canals i Ponts (ETSCCP-UPC), professora a l’Escola Superior d’Arquitectura de Reus (URV) i a l’Escola d’Arquitectura de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC). He impartit classes al màster de Sostenibilitat de la Salle, Universitat Ramon Llull  i al grau de Disseny de la Universitat de Barcelona

 

Fotografia d'Ernest Ferré

Ernest Ferré

Arquitecte

Sóc doctor Arquitecte i Màster en Arquitectura per la UPC.  Tesis doctoral Text i Tectònica (ESARQ-UIC), cum laudem.

Compagino l’ofici d’arquitecte amb el món de la docència i la recerca: he estat professor del Màster de la Cultura de la Metròpolis (CCCB-UPC),  professor a l’Escola Superior d’Arquitectura de Reus (URV),  Professor a l’Escola Superior d’Arquitectura de la Universitat Internacional de Catalunya  (UIC), professor a la Càtedra Mies Van der Rohe amb Kazuyo Sejima (Fundació Mies Van der Rohe-UPC), professor convidat d’avaluació de projectes a l’ETH de Zuric, Suïssa, i de la German University in Cairo.

Vols donar forma a les teves idees? Envia’ns un missatge