TIC 7@

L’edifici TIC 7@ s’emmarca dins la zona 22@ Barcelona, Districte de la Innovació, un dels projectes de transformació urbanística més important de la ciutat de Barcelona en els darrers anys.

Es plantegen dos volums principals i un cos horitzontal que els uneix a 25 m. del terra. Un dels volums és una torre de 16 plantes i 61 m. d’alçada i de planta 18,50×18 m. L’altre és un volum rectangular de 7 plantes d’alçada i de 22×44 m. en planta. Una estructura metàl.lica de cantell variable entre 8 i 12m uneix els dos volums creant un gran hall a planta baixa.

La posició  central de l’edifici respecte al districte Media fa que quedi potenciat aquest com a veritable proveïdor de serveis de tot del 22@.

La planta baixa acull el gran hall principal d’accés, que conté totes aquelles activitats de carácter públic, com són el centre de divulgació, restaurant, cuina, sala d’exposicions , punt d’informació, locals comercials, bancs, etc. La planta primera conté part del programa de la Casa de les TIC,  salons privats, sales de reunions, etc.

Les plantes de la segona a la sisena contenen en un dels dos costats l’Àrea de Formació i Recerca, amb sales de diferents mides per allotjar petites empreses, sales de reunió i laboratoris.

Des de les plantes 7 i 8, mitjançant una rampa, s’accedeix a la coberta jardí, a la planta 9, on s’han proposat plantacions, zones d’ombra, zones per acumular l’aigua de pluja, un petit gimnàs amb vestidors, sauna, i un recorregut perimetral per caminar i gaudir de les vistes sobre Barcelona, o simplement per escapar de l’estrès per uns moments.

SECCIONS
PLANTA BAIXA
PLANTES 1-6
PLANTES 7-8
PLANTA 9 | COBERTA